Over Wildeman Coaching

Mijn naam is Arjan Wildeman en eind 2011 heb ik Wildeman Coaching opgericht. Wildeman Coaching richt zich op de coaching van Young Professionals. Young Professionals bevinden zich in de bloei van hun leven. Ze zijn ambitieus, veelzijdig en zijn erg actief in het leven. Ze worden overspoeld met keuzemogelijkheden en zijn meer dan ooit de bepaler van hun eigen loopbaan en geluk. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Als eind twintiger begrijp ik als de beste wat het betekent om in deze levensfase te zitten.

Mijn grootste drijfveer met betrekking tot deze doelgroep is terug te vinden in de slogan van mijn bedrijf: bewust in beweging! Mijn streven is om Young Professionals bewust te maken van de manier waarop ze dingen aanpakken en hoe ze reageren op mensen en situaties. Vervolgens help ik hen om met deze bewustwording in beweging te komen. Deze beweging zorgt er voor dat er meer balans komt en er meer ruimte voor vooruitgang en positivisme is. Het uitgangspunt van waaruit ik coach is dat iedereen zijn eigen problemen kan oplossen. De ervaring heeft me geleerd dat dit standpunt vaak klopt. Soms heb je er alleen hulp bij nodig. Deze hulp wil ik je graag bieden! Hoe deze hulp er uit ziet is te vinden onder coaching.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld als econoom. In mijn rol als Controller binnen Rabobank Nederland zijn mijn analyserende en adviserende vermogens versterkt. Om mijn coachende vermogens te verstevigen en mijn passie verder invulling te geven heb ik de erkende Post-HBO opleiding tot professioneel coach bij BGL&Partners gevolgd. Deze unieke combinatie neem ik mee in mijn coachingssessies en zorgt ervoor dat ik snel tot de kern van de zaak kom, in een vertrouwde en open sfeer. Wat verder voor mij erg belangrijk is, is het inbrengen van een portie humor tijdens het coachingstraject.

Kijk voor de mogelijkheden om mij te bereiken op de pagina contact.